Lemmikkimessut 23-24.11.2013

Vanhaenglanninlammaskoirat ry osallistui Lemmikkimessuille 23-24.11.2013 omalla osastollaan. Osaston teemana oli englantilainen olohuone. Osastolla kävi huikea määrä ihmisiä rapsuttelemassa lammaskoiria ja tutustumassa rotuun. Lisäksi lapsille oli tarjolla lammaskoiran muotoisia pipareita. Monet kehuivat osastoa messujen parhaaksi ja se olikin taidokkaasti toteutettu, kodikas olohuone.

Yhdistys piti molempina päivinä Royal Canin -areenalla näytöksen, jossa yleisölle kerrotiin lammaskoirista, sekä mm. eri harrastusmahdollisuuksista niiden kanssa. Lisäksi yhdistys piti molempina päivinä rotuesittelyn. Sunnuntaina paikalla järjestettiin myös pentunäyttely, johon osallistui 6 vanhaenglanninlammaskoiraa.

Messuosastolla kävi kova kuhina ja toivottavasti rapsuttelijoista löytyi uusia lammaskoiraharrastajia. Suuri kiitos messujen eteen ahertaneille! Yhdistyksemme on iloinen huomatessaan, että joukostamme löytyy näinkin paljon iloisia ja aktiivisia harrastajia, jotka haluavat edistää rodun tunnettuutta.

Lisää kuvia tapahtumasta löydät kuvagalleriasta.