Muistattehan toimittaa materiaalit vuosikirjaan!

Seuraava Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n vuosikirja ilmestyy keväällä/alkukesästä 2015. Nyt on taas tullut aika toimittaa materiaalia kirjaan, ilmoitukset ja muu vuosikirjamateriaali tulee jättää toimitukselle helmikuun loppuun mennessä. Aineiston toimitusosoite vuosikirja2014@oesfi.com Liitäthän maksukuitin ilmoituksesi mukaan.

VUOSIKIRJAN SISÄLTÖÄ

Vuosikirjassa julkaistaan Suomen Kennelliiton KoiraNetistä saatavat viralliset näyttely-, kilpailu-, ja koetulokset. Mikäli koirasi on osallistunut kuluneen vuoden aikana virallisiin näyttelyihin tai kilpailuihin, lähetäthän koirastasi kuvan julkaistavaksi tulosten yhteyteen.

JÄSENILLE MAKSUTTOMAT PALSTAT
Yhdistyksen jäsenten omistamista koirista julkaistaan kuvalliset Valio-, In Memoriam- ilmoitukset sekä vetreiden veteraanien synttärionnittelut .

Valioilmoitukset
Liitä mukaan koiran tiedot; koiran tittelit, koiran virallinen nimi + kutsumanimi, sukupuoli, synt.aika, rekisterinumero, koiran vanhemmat; isä ja emä, kasvattaja, omistaja.
Tiedot näyttelyistä, joissa koirasi on saavuttanut kyseiseen valionarvoon oikeuttaneet sertit ja/tai cacibit sekä valionarvo, jonka koirasi on kyseisenä vuotena saavuttanut. Ilmoita näyttelyn tiedot; paikka, aika ja tuomari. Lisää kunkin näyttelyn kohdalle myös tieto onko kyseessä ollut KV (kansainvälinen), KR (kaikkien rotujen) vai R (ryhmä) -näyttely.

In Memoriam muistoilmoitukset
Koiran nimi, syntymä- ja kuolinpäivämäärä, muistosanat.

Vetreiden veteraanien synttärionnittelut
Onnittelupalsta vähintään 10 vuoden iän saavuttaneille koirille.
Liitä mukaan koiran tiedot; nimi, ikä ja onnentoivotuksesi.

MUITA VUOSIKIRJASSA JULKAISTAVIA AIHEITA

VUODEN LAMMASKOIRAKILPAILU
Yhdistyksen jäsenet kilpailevat vuosittain Vuoden Lammaskoira, Vuoden Nuori, Vuoden Veteraani, Vuoden Kasvattaja, Vuoden Jalostuskoira, Vuoden Agilitykoira, Vuoden Tokokoira, Vuoden Rallytokokoira,- titteleistä. Kilpailukausi on kalenterivuosi. Ilmoittautumiset Vuoden lammaskoirakilpailuun sähköpostilla osoitteeseen pistelaskija@oesfi.com. Mielellään jo heti koiran osallistuttua ensimmäiseen näyttelyyn tai kokeeseen, kuitenkin viimeistään 31.12.2015. Näyttelytuloksia ei tarvitse erikseen ilmoittaa, eikä pistelaskusta tarvitse huolehtia, riittää kun ilmoitat koiran, jolle tulokset lasketaan. Pisteitä laskettaessa huomioidaan kuusi parasta näyttelytulosta kotimaan näyttelyistä.

Vuoden agility,- toko, ja rallytokokilpailuun osallistuvien koirien omistajien on itse huolehdittava tulokset pistelaskijalle pisteiden laskua varten, sillä kaikki tulokset eivät aina ole saatavilla Koiranetistä. Näistä kilpailulajeista kolme parasta tulosta huomioidaan.

Vuosikirjassa julkaistaan vuoden lammaskoirakilpailun eri kategorioissa voittaneiden koirien vapaamuotoiset esittelyt. Lähetäthän esittelyä varten kuvan koirastasi ja liitä mukaan seuraavat tiedot: Otsikko > Vuoden lammaskoira, Vuoden Nuori, jne, koiran virallinen nimi + kutsumanimi, syntymäaika, koiran vanhemmat, kasvattaja, omistaja. Lisäksi vuoden lammaskoira saa kuvansa vuosikirjan kanteen. Kuvan on oltava pystykuva tai pystykuvaksi soveltuva ja riittävän korkealaatuinen (300 dpi).

KOIRAKOHTAISET NÄYTTELYARVOSTELUT
Kaikkien Suomessa järjestettyjen virallisten näyttelyiden arvostelut, jotka tulevat Suomen Kennelliitolta julkaistaan koirakohtaisesti kera koiran valokuvan ja tietojen. Mikäli koirasi on osallistunut näyttelyyn, lähetä koirastasi kuva vuosikirjaan. Liitä mukaan seuraavat tiedot koirastasi: tittelit, virallinen nimi + kutsumanimi, sukupuoli, syntymäaika, rekisterinumero, virallinen lonkka- ja kyynärpäätulos, isän nimi, emän nimi, kasvattaja, omistaja. Koiran arvosteluihin voidaan lisätä myös koiran ulkomaan arvostelut kyseiseltä vuodelta.

Omistajan tulee toimittaa ulkomaan arvostelut ja tulokset, mielellään sähköpostilla sekä arvostelu valmiiksi puhtaaksikirjoitettuna. Tarkista, että mukana ovat kaikki seuraavat tiedot; Näyttelypaikka (+ KV, KR, vai R), näyttelyn ajankohta (pv-määrä), tuomari, tulos/sijoitus ja arvostelu. Koska ryhmä- ja BIS -sijoitukset eivät näy KoiraNetissä, tulisi omistajan itse ilmoittaa ne vuosikirjatoimikunnalle. Muista toimittaa myös ryhmä-, tai bis-sijoittuneesta koirastasi kuva tulosten yhteyteen.

PENTUEET & TUONNIT
Julkaistaan kyseisenä vuonna syntyneet pentueet sekä tuonnit Koiranetistä saatavien tietojen mukaisesti.
Lähetäthän tiedot ja kuvan pentueestasi ja tuontikoirastasi.

ILMOITUSHINNAT
1/2 sivua jäsenille 30 €, ei-jäsenille 70 €
1 sivu jäsenille 50 €, ei-jäsenille 100 €
seuraavat sivut jäsenille 20 € / ei-jäsenille 30 €.
Vuosikirja julkaistaan koossa sivun leveys 17,6 cm & korkeus 24,9 cm.

Yhdistyksen tilinumero
Kalannin Säästöpankki
FI 4943 5000 1002 9179 / HELSFIHH

VUOSIKIRJOJEN IRTONUMEROT
Irtonumerotilaukset jäsensihteerille osoitteeseen jasensihteeri@oesfi.com.
Irtonumeroita myydään hintaan 20 €.
Vanhat vuosipainokset (1-2 v.) 10 €, sitä vanhemmat 5 €.