Terveys- ja käyttäytymiskysely

Vastaathan kyselyyn! TERVEYS- JA KÄYTTÄYTYMISKYSELY kaikille vanhaenglanninlammaskoirien omistajille

Jalostustoimikunta avaa terveys- ja käyttäytymiskyselyn uudestaan saadakseen mahdollisimman paljon vastauksia vanhaenglanninlammaskoirien omistajilta. Jos olet jo vastannut, ja haluat päivittää koirasi tietoja, voit tehdä sen syöttämällä koirasi nimen tai rekisterinumeron ja antamalla uudet vastaukset haluamiisi kysymyksiin.

Terveyskyselyn tarkoituksena on kartoittaa lammaskoirien terveystilannetta ja samalla saada lisätietoa rodun luonne- ja käyttäytymisasioista. Kyselyn tietoja tullaan käyttämään hyväksi mm. rodun jalostuksen tavoiteohjelmaa laadittaessa. Kyselyyn vastaaminen ei edellytä jäsenyyttä Vanhaenglanninlammaskoirat ry:ssä.

Jalostustoimikunta toivoo jokaisen lammaskoiranomistajan täyttävän lomakkeen oman koiransa osalta. Tietoja otetaan mielellään vastaan niin jalostuksen käytetyistä koirista kuin tavallisista kotikoiristakin. Myös jo edesmenneiden koirien tiedot ovat tervetulleita. Huom! Jos koiria on useampi, lomake täytetään jokaisesta koirasta erikseen.

Siirry tästä sähköiseen kyselylomakkeeseen  >>>

Jokainen vastaus on tärkeä! Myös se, että koira on terve ilman mitään sairauksia, on jalostustoimikunnalle kullanarvoinen tieto. Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, ja halutessasi voit vastata nimettömänä. Voit myös jättää osan vastauksista tyhjäksi. Kyselyn kautta tulevia tietoja tullaan julkaisemaan ainoastaan tilastomuodossa, yksittäisiä vastauksia ei julkaista.

Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen! Jalostustoimikunta kiittää jäsenistöä jo saamastaan palautteesta antaa mielellään lisätietoja kyselystä osoitteessa: jalostustoimikunta@oesfi.com